AsiakkailleOletko ajatellut hankkia taidetta kotiisi tai vaikkapa työpaikalle, muttet tiedä oikein miten ja mistä? Taiteen välitykseen erikoistunut liike Mikä-Art avaa pian ovensa Fiskarsissa. Mikä-Art on lämminhenkinen myymälä, missä voit rauhassa tutustua useamman taiteilijan töihin samanaikaisesti. Mikä-Artista hankit helposti taideteoksen kotiisi. Teoksiin voi tutustua rauhassa myös kotisohvalla, Mikä-Artin nettikaupassa. Kun löydät teoksen mikä puhuttelee sinua, saat sen heti mukaan kotiin tai jos olet ostanut teoksen nettikaupasta toimitamme sen sinulle sovitulla tavalla, mahdollisimman pian.

Taideteos on kuin uusi perheenjäsen. Se tuo iloa ja uusia ajatuksia, mutta sitä täytyy myös kunnioittaa ja pitää huolta. Parhaimmillaan taideteoksesta tulee elämän mittainen kumppanuus. Meille Mikä-Artissa onkin tärkeää, että taide löytäisi itselleen rakastavan kodin, sillä sen jokainen taideteos ansaitsee.

Mikä-Art myymälä ja nettikauppa aukeavat kesäkuussa ja silloin ilmestyy myös uutta infoa ja sisältöä nettisivuille.

Tervetuloa vierailemaan Mikä-Art myymälässä ja nettikaupassamme. Olemme siellä sinua varten ja autamme mielellämme sinua löytämään juuri sinulle sopivan taideteoksen.