AsiakkailleOletko ajatellut hankkia taidetta kotiisi tai vaikkapa työpaikalle, muttet tiedä oikein, miten ja mistä? Mikä-Artin nettikaupassa voit tutkia teoksia vaikkapa kotisohvalla.Miten löydät juuri sinulle sopivan teoksen?Kun katselet taideteoksia ja jonkun teoksen kohdalla läikähtää sisälläsi, se on todennäköisesti juuri sinun taideteoksesi. Voit pitää sitä kauniina, voit tuntea sen tuovan mieleesi jonkin muiston, teoksen värit ilahduttavat sinua tai voit saada erilaisia ajatuksia tai tunteita. Taideteos voi tuoda rauhaa ja lohtua. Se voi muistuttaa sinua jostain elämän tärkeästä asiasta, teoksen rosoisuus kiehtoo tai se voi tuntua kädessä ihanalta. Ei ole oikeaa tai väärää syytä hankkia taidetta.Miksi ostaa taidetta?Uniikki taideteos jää lahjansaajalle ikuiseksi muistoksi. Taidelahja on unohtumaton häälahjaksi, syntymäpäivälahjaksi, rippi-tai kastelahjaksi.

Taide julkisessa liiketilassa tai yrityksen tiloissa nostaa tilan ulkoasua tavanomaisesta. Teos jää satunnaisen kävijän mieleen myös kertomalla yrityksen arvoista. Taide tuo arvokkuutta,viihtyisyyttä ja lisää työntekijöiden työhyvinvointia.

Taideteoksen voi hankkia myös vain itseään varten!

Ostamalla suomalaista taidetta tuet suomalaista kulttuuria ja sen kehitystä. Tiedät, mistä teos on peräisin, ja miten tehty. Mielellämme autamme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan teoksen.Mistä taiteen hinta koostuu?Taiteen hinta koostuu useasta osasta. Siihen sisältyvät mahdolliset verot, vakuutusmaksut, eläkemaksut, materiaalit, työtilavuokra, näyttelymaksut, myyntiprovisiot, käytetty aika ja taiteellinen osaaminen.

Taiteilija ansaitsee tehdystä työstä palkan. Taide ei ole sama kuin tehdastekoinen sisustustuote. Taiteilija tutkii työssään aihettaan ja teokset ovat pitkällisen ajatusprosessin tuloksia. Myyntiin tulevia teoksia ei synny joka päivä, ehkä ei edes joka kuukausi. Tästä kaikesta muodostuu taideteoksen hinta.Elämää taideteoksen kanssaTaideteos on kuin uusi perheenjäsen. Se tuo iloa ja uusia ajatuksia, mutta sitä täytyy myös kunnioittaa ja siitä tulee pitää huolta. Parhaimmillaan taideteoksesta tulee elämän mittainen ilo. Meille Mikä-Artissa onkin tärkeää, että taide löytäisi itselleen rakastavan kodin, sillä sen jokainen taideteos ansaitsee.

Jos Mikä-Artista ostamasi teos tarvitsee jotain erityishuolenpitoa, me kerromme siitä. Maalaukset kannattaa pitää paikassa, jossa ne eivät saa suoraa auringon valoa ja hauraimmat paperiteokset kannattaa kehystää ja suojata lasilla. Kosteus on haitallista. Veistoksiin riittää usein vain pölyjenpyyhintä riippuen materiaalista.

Mikä-Artissa myytävät taideteokset ovat uniikkeja ja ne ovat ammattikuvataiteilijoiden tekemiä.

Tervetuloa vierailemaan nettikaupassamme!.